Ontwerp

Een doordacht ontwerp voor een uitgekiend interieur…
Een goed ontwerp voor uw interieur is van enorm belang, dat moet perfect zijn tot in de kleinste details. Bij Brouwers Interieurs wordt in overleg met de ontwerper/architect al direct in de beginfase rekening gehouden met alle technische mogelijkheden, want Brouwers Interieuirs werkt sterk praktijkgericht en kan u tijdens de ontwerp/conceptfase optimaal adviseren. Zomaar en interieur bouwen is er niet bij. Er moet wel degelijk goed nagedacht worden over de eisen die aan een goed interieur gesteld moeten worden.

Digitale zaag- en freesbanken, hand in hand met ervaren vakmanschap…
Kwaliteit staat bij Brouwers Interieurs voorop, men beschikt over geavanceerde computergestuurde zaag- en freesmachines. Na de ontwerpfase worden de werktekeningen via een CAD-CAM systeem vervaardigd, welke weer worden doorgestuurd naar de zaag- en freesmachines. Hierbij worden ook de gegevens voor de spuiterij met alle bijbehorende kleurencoderingen vermeld. In combinatie met de onmisbare ambachtelijke vakkennis van onze meubelmakers levert dit uitsluitend topkwaliteit op.

Stofvrije en kleurrijk glanzende interieurs uit eigen spuiterij…
Het ├ęchte extra tintje binnen de productieafdeling bij Brouwers Interieurs komt uit de zeer geavanceerde spuiterij. Hier wordt de finishing touch aan de produkten gegeven, die extra dimensie, waardoor Brouwers Interieurs zich zo onderscheidt. In deze moderne spuitcabine die geheel stofvrij en met computergestuurde mengapparatuur is uitgerust, kunnen de door u gewenste kleuren uiterst nauwkeurig worden samengesteld. Produkten uit de spuiterij van Brouwers Interieurs geven uw interieur net dat beetje meer.